Bent u op zoek naar luxe schoenen voor heren op het internet dan kunt u in veel webshops terecht. Een exclusief merk waar online erg veel vraag naar is het Spaanse Magnanni. Dit merk vervaardigt al meer dan een halve eeuw zeer stijlvolle en luxe schoenen die geschikt zijn voor formele evenementen of voor onder uw maatpak. Wees slim en betaal niet de hoofdprijs voor deze schoenen, maar kijk eens rond bij een Magnanni outlet. Zo kunt u tot wel 40% voordeel pakken op schoenen die normaal 250 euro kosten. Bespaart u toch zeker 100 euro, wel zo fijn.

Al 60 jaar ervaring in het maken van handgemaakte lederen schoenen

Eén van de redenen waarom de schoenen van Magnanni zo gewild zijn is omdat ze volledig met de hand geproduceerd worden in Spanje. Zo komen er in principe nauwelijks machines kijken bij het productieproces en wordt iedere schoen vervolgens met de hand geverfd. Daarnaast heeft het merk al meer dan 60 jaar ervaring opgedaan met het vervaardigen van schoenen. Het vakmanschap komt dan ook zeer prominent naar voren in de ontwerpen, wat zeer elegante schoenen oplevert. Het merk weet altijd stijl te combineren met de laatste trends op het gebied van fashion. Zo heeft u een frisse, maar toch serieuze uitstraling.

Alleen de beste kwaliteit materialen

Bij het vervaardigen van de herenschoenen van Magnanni wordt alleen gebruik gemaakt van de beste materialen. Zo vindt er bijvoorbeeld een zeer strenge selectie plaats bij het uitkiezen van het leer voor de schoenen. De ambachtslieden zijn van mening dat alleen het beste leer goed genoeg is voor hun merk. Dit verklaart dan ook het succes van Magnanni de laatste jaren. Door kennis en ervaring te combineren met een zeer verfijnde smaak bent u altijd voorzien van een schoen van kwaliteit met een zeer eigen en klassieke look.