Waarom is het slim om een office pakket te kopen voor jouw bedrijf?

Het is voor bedrijven van belang om nooit hun ogen te sluiten voor eventuele innovaties. Dat komt doordat je door stil te staan qua ontwikkeling, je de concurrentie de kans geeft om je in te halen. Daarom is het slim om altijd op zoek te blijven naar manieren om jouw bedrijf te verbeteren. Het kan hierbij gaan om verbeteringen op allerlei gebieden. Zo is het bijvoorbeeld van belang dat jouw bedrijf goed vertegenwoordigt is op het internet. Er zijn hierbij wel verschillende zaken waarop je moet letten. 

Verschillende computersystemen

Voor ondernemers is het tegenwoordig onmisbaar om gebruik te maken van verschillende computersystemen. Als je dit niet doet, is de kans groot dat je niet optimaal presteert op je werk. Daarom is het van belang om goed na te denken over de computersystemen die jij nodig hebt om je werk goed te kunnen doen. Het is per bedrijf verschillend wat voor systemen en programma’s zij daarvoor nodig hebben, maar er zijn enkele programma’s die bij ieder bedrijf van pas kunnen komen. Zo is het bijvoorbeeld van belang om al je werknemers een gepersonaliseerd e-mailadres met de bedrijfsnaam erin verwerkt te geven. Dat zorgt ervoor dat de klanten van je bedrijf direct weten met wie ze contact hebben wanneer één van jouw werknemers ze een mailtje stuurt. Je kunt er voor kiezen om alle programma’s die je nodig hebt los te kopen, maar je kunt ook op zoek gaan naar een pakket waar al deze programma’s in zitten. 

Pakket van verschillende computerprogramma’s

Als ondernemer is het van belang om zo min mogelijk geld uit te geven. Daarom is het zonde om veel geld uit te geven aan bepaalde programma’s wanneer je deze ook goedkoper had kunnen krijgen. Het is voor veel ondernemers handig om gebruik te kunnen maken van bepaalde programma’s van Microsoft. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan Microsoft Word of Powerpoint. Als ondernemer is het verstandig om op zoek te gaan naar een pakket die alle programma’s die je nodig hebt bevat. Office 365 Home kan dan precies het pakket zijn waar je naar op zoek bent. Dit pakket bevat namelijk Word, Powerpoint, Excel, Outlook, Plus Publisher en Access. Dat zijn voor veel ondernemers programma’s die zij dagelijks gebruiken en daarom is het verstandig om dit pakket aan te schaffen. 

Verschillende Office pakketten

Er zijn ook ondernemers die niet alle programma’s uit het Office 365 Home pakket nodig hebben. Voor hen is het dan zonde om dit pakket toch te kopen en vervolgens een aantal programma’s niet te gebruiken. Daarom is het slimmer om op zoek te gaan naar andere Office pakketten die enkel de programma’s bevatten die jij nodig hebt. Op die manier geef je alleen geld uit aan de programma’s die je ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Je moet dan van tevoren goed nadenken of je bepaalde programma’s in de toekomst ook niet nodig gaat hebben. Zo voorkom je dat je later spijt krijgt van de keuze die je nu maakt. 

De voordelen van verkopen aan een opkoper

Heb je een restpartij? Zero Stock is een opkoper die zich bezighoudt met het opkopen partijen en het opkopen restpartijen. Opkopen partijen en opkopen restpartijen heeft als voordeel dat je weer kunt beschikken over liquide middelen. Ben je gewisseld van assortiment? Dat kan een reden zijn dat je bepaalde artikelen niet meer kunt verkopen. Die artikelen kun je laten opkopen door een opkoper. Besluit je om restpartijen te verkopen aan een opkoper? De opkoper betaalt de factuur alvorens de door hem gekochte goederen mee te nemen. Bij het verkopen van partijen of restpartijen aan een opkoper loop je dus geen enkel risico.

Jouw incourante voorraad laten opkopen

Stel de uit jouw eigen voorraad verkochte producten worden slecht verkocht. Blijf je met de voorraad zitten? Dan is dat nadelig voor jouw bedrijf. Omdat jouw voorraad wordt mee gecalculeerd in jouw boekhouding zijn de kosten een last op jouw schouders. Bovendien heb je door deze voorraad minder ruimte om nieuwe producten op te slaan. Door het laten opkopen van de niet verkoopbare voorraad door een opkoper worden de opslagkosten lager. Door het verkopen van jouw incourante voorraad aan een opkoper worden dus zowel de kosten beperkt als de opslagcapaciteit voor nieuwe producten beperkt. Je kunt natuurlijk ook proberen om jouw incourante voorraad zelf te verkopen. Doorgaans kost dat veel tijd en inspanning. Bovendien levert het vaak niet veel op. Verkopen voorraden of verkopen restanten is dan dus een betere optie.

Jouw winkelvoorraad laten opkopen

Stel je hebt producten ingekocht voor jouw winkel. Bepaalde producten voldoen niet aan de verwachting. Die producten hebben kleine verkoopaantallen. In veel gevallen kunnen de niet verkochte producten niet worden geretourneerd. Het verkopen van die producten aan een opkoper is dan een goede optie. Door een sluiting of een geplande verbouwing kun je plotseling met een grote hoeveelheid resterende winkelvoorraad komt te zitten. Waarschijnlijk heb je niet genoeg ruimte in jouw magazijn om die grote hoeveelheid resterende winkelvoorraad op te slaan. Het verkopen van die winkelvoorraad aan een opkoper is dan een goede optie.

Jouw bedrijfsinventaris laten opkopen

Stel je besluit dat jouw inventaris aan vervanging toe is. Wat kun je doen met de oude inventaris? Je kunt die inventaris laten opkopen door een opkoper. Besluit je om dat te doen? Dan wordt die inventaris door de opkoper opgehaald en indien nodig gedemonteerd. Je bent dus snel van jouw oude inventaris af. Daarom kun je ook snel nieuwe inventaris aanschaffen. De opkoper kan de waarde van jouw oude inventaris bepalen. Hij doet een reëel bod. De opkoper van Zerostock maakt jouw oude bedrijfsinventaris dus weer liquide. 

Opkopen van geretourneerde goederen

Heb je een webshop? Dan komen er producten die niet voldoen aan de verwachtingen van de klanten retour. De verpakking van een geretourneerd product kan zijn beschadigd of het product is stuk. Doorgaans kunnen geretourneerde producten niet meer worden verkocht. Het laten opkopen van die producten door een opkoper is dan een goede optie. Een opkoper biedt een goede koopsom voor die retourgoederen. Ook zorgt hij voor een vlotte betaling en een snelle afvoer van de goederen. De door de opkoper opgekochte retourgoederen krijgen een tweede kans. 

Slimme manier om geld te besparen op het bouwen van een website

Als je net wil beginnen met een webshop of een website opzetten dan kunnen de kosten oplopen. Zeker als je nog niet heel veel kennis hebt over websites kan het zijn dat er onnodig kosten gemaakt kunnen worden zonder dat het geld oplevert. Het uiteindelijke doel van een website opzetten is natuurlijk om er winst mee te behalen. Voor het maken van een goed werkende website heb je een website bouwer nodig dit kan WordPress of Wix zijn. Verder is er ook een webhosting en domeinnaam nodig, dit zijn vaak maandelijkse of jaarlijkse kosten waar je aan vast zit. Om eventueel deze kosten te drukken in het begin en geld te besparen hebben wij twee tips voor je uitgelicht.

Probeer de proefversie

Wanneer je een nieuwe website gaat opstarten dan zal het eerste halfjaar vooral een testfase zijn. Zeker in deze periode is het zonde als je een duur webhosting pakket aanschaft zonder dat je goed weet wat je ermee kan doen. Ga daarom op zoek naar een gratis proefpakket. Dit wordt niet door alle webhosting bedrijven aangeboden. Zoek daarom goed op het internet. Wil je meerdere servers onderbrengen onder 1 (colocatie) dan kan de prijs al gauw oplopen tot € 30,- per maand. Meer informatie over een colocatieserver en de gratis proefperiode lees je op de website. Het is ook altijd goed om te weten hoe veel je betaald per IP-adres om eventueel geld te besparen.

 

Samen met iemand een website opzetten

Een andere manier om geld te besparen op het bouwen van een website is om samen met iemand een website op te zetten. Dit klinkt heel erg makkelijk maar het scheelt in de realiteit een hoop. Daarnaast heeft het ook nog meer voordelen want je kan samen je plannen doornemen en ervoor zorgen dat de website beter scoort.

Het kopen van kinderkleding online

De dagen worden korter en kouder en het is belangrijk om jezelf en je kinderen warm aan te kleden om verkoudheid en andere narigheden te voorkomen. Zelf pas je waarschijnlijk je warme kleding van het afgelopen jaar nog wel. Echter zijn kinderen vaak al snel uit kleding gegroeid en passen alle warme kleren van vorig jaar niet meer. Het is dus de hoogste tijd om winterse kinderkleding aan te schaffen, maar hoe kan ik dit het beste doen? In dit artikel schrijf ik over een advies: gebruik het internet!

Zoek naar trends!

Om te beginnen is het internet enorm handig om trends te vinden op het gebied van kinderkleding. Door verschillende blogs te lezen kun je erachter komen wat de trends zijn en hieruit kan je inspiratie opdoen voor het kopen en stijlen van jouw kind.

Voordelig

Zoek je nou nog een winterjas voor je kind? Dan kan je deze waarschijnlijk voordelig online vinden. Online zijn er veel exclusieve sales die je niet kan vinden in fysieke winkels. Zo kan je producten een stuk goedkoper vinden als normaal.

Retouren

Veel mensen shoppen hun kleding en kinderkleding niet online omdat ze bang zijn dat de kleding er in het echt niet zo mooi uit zal zien of dat de kleding niet past. Echter hoef je je hier eigenlijk helemaal niet druk over te maken. Bijna elke site biedt namelijk de mogelijkheid om producten gratis retour te sturen. Zo kun je alle kleding die je toch niet wilt gewoon weer terugsturen en je geld terugkrijgen.

3 voordelen van kinderkleding kopen online

Veel ouders vinden het leuk om de stad in te gaan voor nieuwe kleren voor hun kleintjes. Echter vinden kinderen dit vaak een stuk minder leuk. Ze willen het liefst na vijf minuten alweer terug naar huis om te gaan spelen en vinden al het lopen veel te veel. En dan heb je ook nog het passen: geen kind heeft zin om kleding te passen in de winkel. Eigenlijk is het kopen van kinderkleding in de stad dus echt een hel. Gelukkig is er een alternatief: online shoppen. In dit artikel bespreek ik de drie voordelen hiervan.

#1 Online sales

Veel winkels bieden bepaalde sales aan die alleen online gelden. Ze noemen dit online exclusives of online sales. Deze kortingen kan je dus niet in de winkel vinden, maar zijn vaak enorm goedkoop omdat het over de laatste maten in het magazijn gaat.

#2 Voorraad

Niks is irritanter als in een winkel leuke kleding vinden, naar de maat kijken en erachter komen dat het niet past. De voorraad in een fysieke winkel is beperkt, maar de voorraad in online winkels is vaak enorm groot en daarom is de kans groter dat de gewenste maat beschikbaar is.

#3 Filter makkelijk

In winkels liggen veel kleren door elkaar, maar webshops bieden bepaalde filterfuncties waardoor jij makkelijk de kinderkleding kan vinden die bij jou past. Heb je een favoriet merk, zoals Name It? Dan kan je filteren op dit merk en de maten die beschikbaar zijn. Zo verloopt het shoppen een stuk sneller en efficiënter.

Hopelijk heb ik je met deze voordelen overtuigt dat online shoppen handiger en sneller is als de meeste mensen denken. De leukste kinderkleding vind je namelijk online!

Extra E-voordeel bij het kopen van Eton overhemden

Sinds een aantal jaren wint het strijkvrije overhemd gestaag terrein op modegebied. Maar terwijl de meeste merken nog behoorlijk aan de weg moeten timmeren, heeft het merk ETON zijn sporen in dit segment al ruimschoots verdiend. Deze overhemden, die het product zijn van Zweeds vakmanschap, staan al sinds 1928 garant voor een luxe uitstraling en hoge kwaliteit. Door de strijkvrije eigenschappen zijn ETON shirts zeer populair bij gelegenheden, waar het belangrijk is, dat je er de hele dag piekfijn uit blijft zien. Denk bijvoorbeeld aan huwelijken en zakelijke activiteiten, die vragen om stijl en klasse.

ETON’s speciale katoen

Eton heeft een uitgebreide collectie van overhemden, die vervaardigd zijn uit Egyptisch katoen. Bij strijkvrije overhemden is het enorm belangrijk dat de kwaliteit en het draagcomfort niet lijden onder de anti-kreuk behandeling. ETON shirts zijn gemaakt van ELS katoen, wat staat voor Extra Long Staple. Dit zijn lange, fijne draden die heerlijk zacht aanvoelen. Door de manier waarop ze geweven zijn, behouden ze hun pasvorm en hoef je ze na het wassen slechts uit te hangen om ze nagenoeg glad te krijgen. De laatste oneffenheidjes verdwijnen door lichaamswarmte zodra je het ETON shirt aantrekt.

Mooie pasvormen voor ieder postuur

Omdat niet iedereen dezelfde lichaamsbouw heeft, kun je ETON overhemden in verschillende pasvormen krijgen. Zo is er de ETON Classic Fit, wat een recht model is en de ETOB Contemporary Fit, die licht getailleerd is. Voor de slanke en zeer slanke man zijn er nog de ETON Slim Fit en de ETON Super Slim Fit. Deze modellen zijn beide sterk getailleerd. Om er goed uit te zien is het niet alleen belangrijk om voor kwaliteit te kiezen, maar ook om rekening te houden met wat past bij jouw lichaamsbouw. In beide opzichten zijn de shirts van ETON uitermate geschikt. Kijk eens op de website van Overhemden.com naar de nieuwste collectie ETON overhemden maar ook naar de ETON overhemden die nu in de SALE verkocht worden. Eenmaal ETON wil je niets anders meer!

Heren T-shirts van perfecte kwaliteit voor een mooie prijs!

Het T-shirt is één van de meest populaire kledingstukken en dat gaat de komende jaren echt niet veranderen. T-shirts zijn namelijk veelzijdig, in allerlei vormen, kleuren en maten verkrijgbaar en ook nog eens lekker luchtig tijdens de warmere dagen. Je kunt er heerlijk in sporten maar ook onder een overhemd zit zo’n lekker zacht T-shirt erg prettig.

Kwaliteit en draagcomfort

Juist omdat een T-shirts zo’n geliefd kledingstuk is, kun je ze op iedere hoek van de straat aanschaffen. Helaas is de kwaliteit en het draagcomfort niet op iedere hoek zo prettig…. Een T-shirt zit eigenlijk pas fijn als het van een zachte katoensoort is gemaakt. Daarbij is een goed aansluitende pasvorm en een stevige stiknaad geen overbodige luxe. De T-shirts die je bij de Heerenzaak.nl in Amsterdam op de Maasstraat 89 kunt kopen voldoen aan deze eisen. Maar dat is niet het enige…

T-Shirts van de Heerenzaak hebben nog meer kwaliteiten!

Een T-shirts zit niet fijn als het te strak onder de oksels zit. Daarom hebben de T-shirts van Heerenzaak meer ruimte op deze plek. Daarnaast zijn ze ook krimpvrij gemaakt zodat de maat die je koopt ook de maat blijft naar vele malen wassen. Daarnaast hebben deze T-shirts net iets meer ruglengte dan de T-shirts in andere winkels. Hierdoor blijven ze goed in je broek zitten en krijg je geen koude rug.

V-hals of ronde hals in het wit, grijs, blauw of zwart

Alleen witte T-shirts zou het saai maken, toch is wit de meest gekozen kleur als het gaat om een T-shirt dat je draagt onder een overhemd of trui. Probeer eens wat anders! Je zult verstelt staan als je een ondershirt van een andere kleur probeert. Waarschijnlijk kom je er achter dat het zelfs mooier staat in veel gevallen. Neem eens een kijkje in ons assortiment T-Shirts op Heerenzaak.nl!

Een minikrediet aanvragen zonder zorgen.

Voor veel minikredieten wordt u gecontroleerd. Dit wordt gedaan door middel van een het BKR in Nederland. Het BKR staat voor Bureau Krediet Registratie. In het BKR wordt iedereen met een krediet geregistreerd. Een krediet is simpelweg het hebben van schuld. Een creditkaart is bijvoorbeeld een vorm van een krediet. Het BKR houdt op deze manier alles bij. Als u teveel schuld heeft kan het BKR dit dus zien. Als u wordt getoetst door het BKR worden uw gegevens ingezien. Dit gebeurt vaak als u een krediet aanvraagt.

Dit gebeurt dus vaak ook als u een minikrediet aanvraagt. Op deze manier test de leningverstrekker de kans dat u kunt terugbetalen. Als u een geschiedenis heeft van niet terug te betalen, zal u geen minikrediet krijgen. Of misschien één met een hogere rente. 

Pas hier mee op!

Dit is op een aantal sites aan te vragen. Bedenk wel dat dit vaak gevaarlijk is. Deze sites zijn vaak gevaarlijk. In ieder geval kunt u bij deze sites er niet van uitgaan dat u geld krijgt. Als u echter geen keus heeft is het dus mogelijk. Bij deze sites is het vaak nodig om een bron van inkomst aan te geven. Op deze manier probeert de site namelijk een beeld van u te krijgen. Ze hebben namelijk geen gegevens van het BKR. Voordat ze u geld geven moeten ze toch zekerheid hebben. De zekerheid proberen ze op de manier te krijgen. Deze bron van inkomst kan bestaan uit alles. Loon, uitkering studiefinanciering enzovoorts.

Zonder BKR toetsing

Als u dus niet wilt dat u wordt getoetst door het BKR is dat mogelijk. U kunt alsnog een minikrediet aanvragen. Dit gaat vaak op dezelfde manier als met toetsing. U stuurt een aanvraag in en deze wordt gecontroleerd. Echter wordt deze op een andere manier gecontroleerd. Er wordt alleen naar uw inkomsten gekeken. Uw andere kredieten en leningen worden niet meegenomen. 

Dit is allemaal wel heel gevaarlijk. De toetsing van het BKR is er niet zonder reden. Hij bestaat onder andere om u te beschermen. Als het BKR vindt dat u geen lening verdient, is dit met een reden. Het BKR denkt dan dat u niet kunt terugbetalen. Vaak is dit dan ook het geval. Als u dan toch een lening afsluit, kan dit problemen geven. U kunt aanlopen tegen bijvoorbeeld een deurwaarder. 

Hogere rente

Ook is het zo dat een minikrediet zonder toetsing hogere rentes heeft. Dit is om te compenseren voor het risico dat de lening verstrekker loopt. Zonder toetsing weet de leningverstrekker namelijk niks. Op deze manier loopt de lening verstrekker een groot risico. Dit risico wordt dus uitgedrukt in een hogere rente. Deze rente moet u betalen. Als u dit niet doet krijgt u de deurwaarder op uw dak. Een minikrediet aanvragen is dus mogelijk, maar gevaarlijk voor zowel de lening verstrekker als voor uzelf.

Hoe kan je besparen op een verre reis?

Het maken van een verre reis is iets wat je altijd zal bij blijven, helaas is een dergelijke reis niet gratis. Sterker nog, daar gaat behoorlijk wat geld in zitten. Wanneer je dus ergens op kan besparen dan moet je dat zeker niet nalaten. Waarop je onder andere kan besparen vertellen we in dit artikel!

Creditcard aanschaffen

De meeste vakantiegangers geven al hun geld uit aan uitgaan, eten, drinken, shoppen, bezienswaardigheden en leuke activiteiten. Dan nadert het einde van je vakantie en moet je nog een paar souveniers kopen. Maar wat als op dat moment je budget op is? Dit kan je voorkomen door bijvoorbeeld een creditcard mee te nemen op vakantie. Dit is altijd een goede oplossing voor noodsituaties. Klik hier om creditcards te vergelijken.

Vervoer

Het is handig om van tevoren alvast alle vervoer te regelen dat nodig is. Misschien moet je bijvoorbeeld in het land zelf een binnenlandse vlucht maken en heb je de kans dat je de hoofdprijs moet betalen wanneer je het in het land zelf regelt. Daarnaast kan je ook alvast al het papierwerk regelen. Wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat naar de Verenigde Staten, dan kan je via deze website alvast goedkoop je visum regelen.

 

Verblijf

In veel landen hoeft je onderkomen zeker niet veel te kosten, zeker in Aziatische landen. Toch is het lekker als je hier op kan besparen, bijvoorbeeld als je voor lange tijd gaat reizen. Dit kan je doen door gebruik te maken van AirBNB of Couchsurfing. Je verblijft dan bij iemand thuis, wat je niet alleen heel veel geld bespaart, maar je leert zo ook wat locals kennen!

 

Timing van boeken

Door op het juiste moment te boeken kan je ook behoorlijk wat geld besparen. Zo bespaar je al gauw wanneer je heel vroeg je reis boekt doordat je dan allerlei kortingen ontvangt. Ook kan je juist heel laat je reis boeken door in te gaan op een last minute aanbieding.

 

Eten

Wanneer je geld wilt besparen op eten en kennis wilt maken met de specialiteiten van het land, probeer dan eens de streetfood! Hier halen locals vaak hun eten vandaan en dat is niet voor niets. Kijk wel eerst hoe het eten wordt bereid zodat je zelf kan oordelen over de hygiëne.

Cv ketel

De gevaren van een oude cv-ketel

Tegenwoordig heeft bijna ieder huishouden een cv-ketel. Deze zorgt natuurlijk dat uw woning ten allen tijden lekker warm is en levert een hoop gemak op. Echter komt een cv-ketel niet zonder gevaren. Regelmatig onderhoud is ten zeerste aan te raden. Daarbij komt dat het belangrijk is om na ongeveer vijftien jaar een nieuwe cv-ketel aan te schaffen. Op deze manier behoudt u de voordelen en zorgt u ervoor dat u een onveilige situatie zoveel mogelijk vermijdt.

Het gevaar van slijtage bij oude cv-ketel

Als u een oude cv-ketel heeft kan er door slijtage rookgaslekkages ontstaan. Hierbij komt koolmonoxide vrij. Dit is zeer gevaarlijk en slecht voor uw gezondheid. U kunt een koolmonoxidevergiftiging oplopen waarbij u hoofdpijn krijgt, u misselijk voelt en zelfs verward wordt. Gemiddeld sterven er vijf tot tien mensen per jaar aan koolmonoxidevergiftiging. Daarom is het belangrijk dat u zelf voorzorgsmaatregelen neemt. Neem actie om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen en u veilig te voelen in eigen huis. Het is van belang om uw cv-ketel regelmatig te laten controleren en daarnaast kunt u preventief een Koolmonoxidemelder plaatsen. Daarnaast is het verstandig dat u goed geïnformeerd bent over uw eigen cv-ketel en  de hulpinstanties weet te vinden zodra het wel misgaat.

De voordelen van een gloednieuwe cv-ketel

Een nieuwe ketel heeft naast minder risico op een koolmonoxidevergiftiging ook veel andere voordelen. Wij zetten ze voor je op een rijtje:

  • Een oude ketel heeft vaak last van storingen, een nieuwe niet tot weinig
  • Een nieuwe cv kan voorzien zijn van de nieuwste technologieën
  • Met een nieuwe ketel bespaart u op energiekosten
  • Een nieuwe centraal verwarmingssysteem maakt uw woning sneller en langer warm

Om deze redenen is het soms verstandig uw ketel al eerder te vervangen dan na vijftien jaar. Is uw ketel aan vervanging toe? De cv-ketels van ATAG zijn een goede optie.  De ketels milieuvriendelijk, energiebesparend, hebben ze verschillende vermogens en een mooi design. Zo is er voor iedere situatie altijd de juiste combiketel.