Wanneer u slechts een paar keer per maand een auto nodig hebt is het kopen of onderhouden van een eigen auto u waarschijnlijk een doorn in het oog. U geeft namelijk geld uit aan een voertuig dat u toch nauwelijks in gebruik neemt. En om nu iedere keer een huurauto te regelen is ook veel gedoe. In zulke gevallen kan een oproepauto een goede uitkomst zijn. We zullen kort de voordelen van Oproepauto op een rijtje zetten.

Wat is Oproepauto eigenlijk precies?

Oproepauto is een nieuw concept waarbij u snel en eenvoudig een auto of extra auto kunt krijgen voor kort gebruik. Deze kunt u ophalen bij een vestiging van Europcar verspreid over het hele land, of deze kan bij u thuis worden afgeleverd. Wanneer u de auto niet meer nodig heeft wordt deze ook gewoon weer opgehaald.

Wat kost Oproepauto?

Het voordeel van Oproepauto is dat het extreem goedkoop is. Zo betaalt u voor het kleinste type auto slechts 20 euro voor de eerste dag wanneer u een abonnement hebt. De dagen die daarop volgen bent u slechts 10 euro per dag kwijt. Heeft u geen abonnement en wilt u er ook geen? In dat geval betaalt u 30 euro voor de eerste dag en 12,50 voor de dagen die volgen. Dat is nog eens voordeel pakken.

Hoeveel borg moet ik betalen bij Oproepauto?

Dat is het mooie, u hoeft bij Oproepauto helemaal geen borg te betalen. De drempel voor het huren van een auto voor een korte periode wordt zo enorm verlaagd. Daarnaast krijgt u altijd een auto zonder stickers of reclamebedrukking, en rijdt u gewoon in een neutrale auto. Wanneer u denkt dat u vaak gebruik zult maken van Oproepauto is het aan te raden om een abonnement af te sluiten. Op deze wijze krijgt u nog meer voordeel.